Dienstenby admin

Als ondernemer bent u nooit klaar met werken. Door (een deel van) uw financiële administratie voor onze rekening te nemen, heeft u een zorg minder. Of u actief bent als ondernemer met een eenmanszaak, een stichting heeft, of een B.V. aanstuurt; AdB Finance helpt u graag uw administratie inzichtelijk te houden. Wij hebben een brede ervaring, in zowel de profit- als de non-profitsector.

Maatwerk
Iedere klant is anders. Daarom stemmen wij onze dienstverlening graag af op uw individuele wensen. AdB Finance werkt voor veel verschillende klanten en blijft door middel van permanente educatie op de hoogte van de laatste vaktechnische ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij bekend met alle (nieuwe) wet- en regelgeving. Dit bespaart u tijd en geld.

Wij helpen u graag met uw:
financiële administratie
jaarrekening
fiscale werkzaamheden

Financiële administratie
Het inrichten, verwerken en controleren van uw administratie vereist nauwkeurigheid, ervaring en veel tijd. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich liever bezig houdt met de core business van uw bedrijf. U kunt uw volledige administratie door ons laten verzorgen, of periodiek een controle door ons laten uitvoeren. Ook kunt u uw salarisadministratie aan ons uitbesteden. Informeert u gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Jaarrekening
Onderdeel van uw financiële administratie is een jaarrekening. Grotere ondernemingen verwerken vaak hun eigen boekhouding, maar het opstellen van een jaarrekening die volledig aan de actuele wet- en regelgeving voldoet, vergt specialistische kennis. Tijdens het opstellen van de jaarrekening krijgt AdB Finance een goed inzicht in uw bedrijfsvoering. Indien gewenst adviseren wij u graag over mogelijke verbeteringen in uw administratie.

Fiscale werkzaamheden
Omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting; alle ondernemers krijgen met belastingen te maken. Het is complexe materie en de regels wijzigen regelmatig. AdB Finance beantwoordt uw fiscale vragen, controleert uw aangifte, of verzorgt uw volledige aangifte. Samen bepalen we de optimale aanpak.

We kennen een nauwe samenwerking met een gerenommeerd belastingadvieskantoor. U kunt daardoor ook bij ons terecht voor specifiek belastingadvies (denk aan fusies, overnames, bedrijfsopvolging).

© 2013 AdB-Finance

top